MI KREIRAMO

VASE VEB SAJTOVE.

SPINAL CODE

www.ushop.in.rs

Veb sajt urađen u WordPress-u sa Woocommerce-om. Veb prodavnica je namenjena Vašoj kupovini novih i polovnih stvari. Korisnik se može registrovati i kupiti bilo koji artikl karticom ili izabrati opciju kupi pouzećem. Tadkođe, veb sajt se može vrlo lako prevoditi sa engleskog jezika na srpski i obrnuto. Ushop je primer kako može izgledati Vaša veb prodavnica. 

www.carsijapirot.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama o radnji, stranicu sa celokupnom ponudom i cenama, kao i lokaciju na Google Maps. Klikom na dugme (slušalicu) možete direktno sa sajta nazvati radnju i poručiti svoj omiljeni obrok.

www.perionicalido.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u, sadrži informacije o autoperionici, njemim uslugama i cenama. Vrlo lako klikom na dugme (slušalicu) možete direktno nazvati perionicu i zakazati Vaše pranje vozila, tepiha ili nameštaja. Takođe, na sajtu može naći lokaciju perionice na Google Maps.

www.ball.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Total Global Football je veb sajt sa fudbalskim vestima, koga karakteriše  brzo učitavanje vesti, lak prelazak na kategorije koje Vas interesuju i mogućnost registracije korisnika  kako bi komentarisali vesti koje želite. Total Global Football sadrži sve ono što karakteriše modran i vrhunski dizajniran veb sajt.

www.bs015.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u i sadrži informacije o agenciji, njenim proizvodima, lokaciju na Google Maps kao i kontakt formu, pomoću koje možete direktno kontaktirati vlasnika agencije.

www.pekarajerma.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama o pekari, modernu galeriju sa nekoliko kategorija i svim proizvodima koje možete naći u pekarama Jerma, kao i lokacije svih 5 pekara na teritoriji grada Pirota.

Lako i uz dogovor u samo 3 koraka!

1. KONTAKTIRAJTE NAS

2. PREZENTUJTE SVOJU IDEJU

3. DOBIĆETE SVOJ VEB SAJT!