MI KREIRAMO

VASE VEB SAJTOVE.

SPINAL CODE

www.ushop.in.rs

Veb sajt urađen u WordPress-u sa Woocommerce-om. Veb prodavnica je namenjena Vašoj kupovini novih i polovnih stvari. Korisnik se može registrovati i kupiti bilo koji artikl karticom ili izabrati opciju kupi pouzećem. Tadkođe, veb sajt se može vrlo lako prevoditi sa engleskog jezika na srpski i obrnuto. Ushop je primer kako može izgledati Vaša veb prodavnica. 

www.carsijapirot.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama o radnji, stranicu sa celokupnom ponudom i cenama, kao i lokaciju na Google Maps. Klikom na dugme (slušalicu) možete direktno sa sajta nazvati radnju i poručiti svoj omiljeni obrok.

www.perionicalido.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u, sadrži informacije o autoperionici, njemim uslugama i cenama. Vrlo lako klikom na dugme (slušalicu) možete direktno nazvati perionicu i zakazati Vaše pranje vozila, tepiha ili nameštaja. Takođe, na sajtu možete naći lokaciju perionice na Google Maps.

www.ball.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Total Global Football je veb sajt sa fudbalskim vestima, koga karakteriše  brzo učitavanje vesti, lak prelazak na kategorije koje Vas interesuju i mogućnost registracije korisnika  kako bi komentarisali vesti koje želite. Total Global Football sadrži sve ono što karakteriše modran i vrhunski dizajniran veb sajt.

www.bs015.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u i sadrži informacije o agenciji, njenim proizvodima, lokaciju na Google Maps kao i kontakt formu, pomoću koje možete direktno kontaktirati vlasnika agencije.

www.pekarajerma.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama o pekari, modernu galeriju sa nekoliko kategorija i svim proizvodima koje možete naći u pekarama Jerma, kao i lokacije svih 5 pekara na teritoriji grada Pirota.

www.kamenorezacpedja.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama i proizvodima kao i kontakt formu.  

www.sanjazlatkovic.in.rs

Veb sajt sadrži informacije o fitnes instruktoru i fitnes modelu Sanji Zlatković i njenom propagiranju zdravog načina života. Na sajtu možete videti njen lični blog, njenu biografiju, teretanu Miraculous Style kao i lokaciju na Google maps. Takodje, Sanju Zlatković možete kontaktirati putem kontakt forme, jednim klikom na slušalicu ili preko društvenih mreža.

www.mimp-canada-immigration.com

Naš prvi internacionalni veb sajt uradjen je za imigracionu službu iz Kanade. Veb sajt sadrži informacije o kompaniji i uslugama koje nude. Takodje, zainteresovani klijenti mogu aplicirati za imigraciju, posao, studiranje ili posetu Kanadi vrlo lako preko nekoliko kontakt formi.

www.kedarteaminternational.com

Kedar Team International je primer elegantnog, modernog i brzog veb sajta. Sve informacije koje su Vam potrebne i tiču se sredjivanja Vašeg doma možete naći na ovom višejezičnom veb sajtu. Vrhunska kompanija koja posluje u Srbiji, Evropskoj Uniji i Aziji je predstavljena na najbolji mogući način. 

Lako i uz dogovor u samo 3 koraka!

1. KONTAKTIRAJTE NAS

2. PREZENTUJTE SVOJU IDEJU

3. DOBIĆETE SVOJ VEB SAJT!