KO SMO MI ?

Mi se bavimo profesionalnom izradom Veb sajtova.

Mi povezujemo Vašu kompaniju sa korisnicima interneta i naš zadatak je da Vas predstavimo u najboljem mogućem svetlu. Profesionalno dizajniran, kvalitetan i brz veb sajt je naš zajednički cilj. Lako i uz dogovor Vaša kompanija će biti odlično predstavljena  i Vaš biznis će biti podignut na viši nivo.

ZASTO BAS MI ?

Kod nas mozete imati sve sto Vam je potrebno za veb sajt!

Prostor koji iznajmljujete na određeni vremenski period za postavljanje svog veb sajta kako bi bio vidljiv svim korisnicima. Kod nas imate mogućnost besplatnog hostinga u vremenskom periodu od godinu dana.

Da bi vaš sajt bio "živ", mora postojati njegova adresa. Takodje, mi nudimo i besplatan domen .in.rs u periodu od godinu dana.

Digitalni sertifikat koji služi za uspostavljanje bezbedne HTTPS komunikacije između servera i browsera.

Jedna od najbitnijih stavki prilikom izrade veb sajta je responsive design. Vaš veb sajt će biti prilagođen, kako desktop računarima, tako laptopovima, tabletima i mobilnim telefonima. 

Optimizujemo Vaš veb sajt za gugl kako bi se sajt prilikom pretrage našao medju prvim mestima na gugl stranicama.

Sakupljanje analitičkih informacija sa Vašeg sajta, tako da možete pratiti broj posetilaca, odakle oni dolaze i sa kojih uređaja posećuju Vaš veb sajt.

Vrlo važna stvar prilikom posedovanja veb sajta je njegovo održavanje. Kako bi bio vidljiv i dostupan neophodno je  njegovo update-ovanje, backup-ovanje i održavanje njegove bezbednosti . 

Nudimo jos neke mogucnosti:

KAKO DO VEB SAJTA ?

Lako i uz dogovor u samo 3 koraka!

1.

Kontaktirajte nas

 Možete nas kontaktirati pritiskom na dugme ispod, email-om ili putem kontakt forme. Mi smo dostupni 24/7.

2.

Prezentujte svoju ideju

Budite slobodni da nam do detalja objasnite kako želite da Vaš veb sajt izgleda i funkcioniše. Tu smo da Vas saslušamo.

3.

Dobicete svoj veb sajt

Funkcionalan i vrhunski dizajniran veb sajt biće online u najkraćem vremenskom roku. 

SPINAL CODE VEB SAJTOVI

Mi se bavimo profesionalnom izradom veb sajtova u WordPress-u i njihovim održavanjem. Nakon stupanja u kontakt i našeg dogovora o izgledu veb sajta i negovim funkcionalnostima, mi započinjemo sa radom. Ono što nas odlikuje je brz, kvalitetan i originalan rad, u šta se možete uveriti na stranici projekti. Naš posao je da Vaš biznis podignemo na viši nivo!

WordPress je najkorišćenija platforma za izradu veb sajtova. Mnoge svetske kompanije su se odlučile za izradu ovakvog tipa veb sajta, o čemu govori podatak da je oko 60% svih veb sajtova napravljeno pomoću ove platforme. 

Lako i uz dogovor do profesionalnog veb sajta!