MI KREIRAMO

VASE VEB SAJTOVE.

SPINAL CODE

www.ushop.in.rs

Veb sajt urađen u WordPress-u sa Woocommerce-om. Veb prodavnica je namenjena Vašoj kupovini novih i polovnih stvari. Korisnik se može registrovati i kupiti bilo koji artikl karticom ili izabrati opciju kupi pouzećem. Tadkođe, veb sajt se može vrlo lako prevoditi sa engleskog jezika na srpski i obrnuto. Ushop je primer kako može izgledati Vaša veb prodavnica. 

www.carsijapirot.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama o radnji, stranicu sa celokupnom ponudom i cenama, kao i lokaciju na Google Maps. Klikom na dugme (slušalicu) možete direktno sa sajta nazvati radnju i poručiti svoj omiljeni obrok.

www.perionicalido.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u, sadrži informacije o autoperionici, njemim uslugama i cenama. Vrlo lako klikom na dugme (slušalicu) možete direktno nazvati perionicu i zakazati Vaše pranje vozila, tepiha ili nameštaja. Takođe, na sajtu možete naći lokaciju perionice na Google Maps.

www.ball.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Total Global Football je veb sajt sa fudbalskim vestima, koga karakteriše  brzo učitavanje vesti, lak prelazak na kategorije koje Vas interesuju i mogućnost registracije korisnika  kako bi komentarisali vesti koje želite. Total Global Football sadrži sve ono što karakteriše modran i vrhunski dizajniran veb sajt.

www.bs015.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u i sadrži informacije o agenciji, njenim proizvodima, lokaciju na Google Maps kao i kontakt formu, pomoću koje možete direktno kontaktirati vlasnika agencije.

www.pekarajerma.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama o pekari, modernu galeriju sa nekoliko kategorija i svim proizvodima koje možete naći u pekarama Jerma, kao i lokacije svih 5 pekara na teritoriji grada Pirota.

www.kamenorezacpedja.in.rs

Veb sajt je urađen u WordPress-u. Sadrži nekoliko stranica sa informacijama i proizvodima kao i kontakt formu.  

www.sanjazlatkovic.in.rs

Veb sajt sadrži informacije o fitnes instruktoru i fitnes modelu Sanji Zlatković i njenom propagiranju zdravog načina života. Na sajtu možete videti njen lični blog, njenu biografiju, teretanu Miraculous Style kao i lokaciju na Google maps. Takodje, Sanju Zlatković možete kontaktirati putem kontakt forme, jednim klikom na slušalicu ili preko društvenih mreža.

www.mimp-canada-immigration.com

Naš prvi internacionalni veb sajt uradjen je za imigracionu službu iz Kanade. Veb sajt sadrži informacije o kompaniji i uslugama koje nude. Takodje, zainteresovani klijenti mogu aplicirati za imigraciju, posao, studiranje ili posetu Kanadi vrlo lako preko nekoliko kontakt formi.

www.kedarteaminternational.com

Kedar Team International je primer elegantnog, modernog i brzog veb sajta. Sve informacije koje su Vam potrebne i tiču se sredjivanja Vašeg doma možete naći na ovom višejezičnom veb sajtu. Vrhunska kompanija koja posluje u Srbiji, Evropskoj Uniji i Aziji je predstavljena na najbolji mogući način. 

www.eshoimmigration.com

Još jedna imigraciona služba iz Kanade postala je naš klijent. Klijenti koji su zainteresovani za imigraciju, studiranje, posao ili posetu Kanadi vrlo lako mogu aplicirati putem odrdjenih kontakt formi. Veb sajt je moderan, brz i vrlo pregledan, što korisincima omogućava lakše kretanje kroz veb sajt i kontaktiranje  Esho Immigration Services.

Lako i uz dogovor u samo 3 koraka!

1.

KONTAKTIRAJTE NAS

2.

PREZENTUJTE SVOJU IDEJU

3.

DOBIĆETE SVOJ VEB SAJT