SPINAL CODE

PROFESIONALNO.

MODERNO. KREATIVNO.

Popust

VEB SAJTOVI

 • Prezentacioni veb sajtovi
 • Veb prodavnice
 • Digitalni Meni

GRAFIČKI DIZAJN

 • Logo
 • Animacije
 • Meni/Cenovnik
 • Vizit karte
 • Flajeri

DIGITALNI MARKETING

 • Facebook
 • Instagram
 • Tik Tok
 • X (Twitter)

Izrada Veb Sajtova

Kod nas mozete imati sve sto Vam je potrebno za veb sajt!

Prostor koji iznajmljujete na određeni vremenski period za postavljanje svog veb sajta kako bi bio vidljiv svim korisnicima. Kod nas imate mogućnost besplatnog hostinga u vremenskom periodu od godinu dana.

Da bi vaš sajt bio "živ", mora postojati njegova adresa. Takodje, mi nudimo i besplatan domen .in.rs u periodu od godinu dana.

 

Jedna od najbitnijih stavki prilikom izrade veb sajta je responsive design. Vaš veb sajt će biti prilagođen, kako desktop računarima, tako laptopovima, tabletima i mobilnim telefonima. 

 

Optimizujemo Vaš veb sajt za gugl kako bi se sajt prilikom pretrage našao medju prvim mestima na gugl stranicama.

 

Sakupljanje analitičkih informacija sa Vašeg sajta, tako da možete pratiti broj posetilaca, odakle oni dolaze i sa kojih uređaja posećuju Vaš veb sajt.

 

Vrlo važna stvar prilikom posedovanja veb sajta je njegovo održavanje. Kako bi bio vidljiv i dostupan neophodno je  njegovo update-ovanje, backup-ovanje i održavanje njegove bezbednosti . 

 

PROFESIONALNI DIZAJN

Izrada veb sajtova

Naš fokus je kreiranje profesionalnih, kvalitetnih i brzih veb sajtova koji zadovoljavaju vizije svakog našeg klijenta. Svaki završeni projekat odražava najsavremenije standarde dizajna i funkcionalnsti. Mi kreiramo veb sajtove koji ne samo da očaravaju naše klijente već i postižu poslovne ciljeve. Svaki aspekt našeg veb dizajna odražava duboko razumevanje ciljeva klijenata i potreba korisnika.

KREATIVNA PERFEKCIJA

Grafički dizajn

Specijalizovani smo za izradu vrhunskih dizajna. Svaki naš projekat je jedinstven i moderan. Od logotipa i brendiranja do pripreme materijala za štampanje, spajamo estetiku i funkcionalnost kao bi naša rešenja bila prilagodjena zahtevima svakog klijenta. U stalnom smo toku sa trendovima i nastojimo da ostavimo sjajan utisak i uvek premašimo očekivanja.

MODERNE REKLAMNE KAMPANJE

Digitalni marketing

Strateškim načinom razmišljanja i pristupom zasnovanim na podacima, ističemo se u osmišljavanju sveobuhvatnih digitalnih marketinških kampanja prilagođenih ispunjavanju različitih poslovnih ciljeva. Stručnjaci smo u korišćenju različitih digitalnih kanala kao što su društvene mreže i  optimizacija za pretraživače (SEO). Koristeći analitiku i uvide, stalno optimizujemo kampanje kako bi obezbedili optimalan učinak i povraćaj ulaganja.

Faq

Često postavljana pitanja

Veb hosting je usluga koja omogućava  da postavite svoj veb sajt na internet. Veb hosting provajderi nude prostor na svojim serverima za smeštanje Vašeg veb sajta, čineći ga dostupnim za posetioce širom sveta.

Domen je, jednostavno rečeno, ime koje identifikuje veb sajt. To je adresa koju korisnici unose u veb pregledač kada žele da posete određeni sajt.

Veb sajt predstavlja Vaš biznis 24h dnevno  i on osigurava nove kupce. Korisniku nudi pogodnost jer mogu pristupiti informacijama koje su im potrebne iz udobnosti svog doma. Dostupan  je svima u celom svetu i mogućnost probijanja na tržište van granica Vaše države nikada nije bila lakša. Ako nemate veb sajt velika je verovatnoća da će to učiniti vaša konkurencija, a to znači da propuštate da steknete nove kupce.

Cena veb sajta zavisi isključivo od njegove kompleksnosti. Mi pružamo mogućnost prilagodjavanja ponude prema specifičnim potrebama svakog klijenta.